Wanneer en hoe ontvang ik mijn certificaat?

blog_5Zodra de toetsingscommissie klaar is met jouw toetsing, ontvang je per mail het eindoordeel, via de secretaris van RING-GV. Hierbij ontvang je het door de toetsingscommissie ingevulde beoordelingsformulier inclusief constructieve feedback. Dit beoordelingsformulier sturen we enkel aan jou. Net als al jouw andere gegevens, wordt dit nooit gedeeld met derden.

Indien je bevoegd bent verklaard, ontvang je zo spoedig mogelijk na het eindoordeel jouw persoonlijke certificaat per post, op het adres dat je in het aanmeldformulier aangegeven hebt.
Let op: jouw certificaat is uniek. Het is van jou en er bestaat maar één exemplaar van. We hopen dat je er trots en zuinig op bent. RING-GV verstrekt geen digitale kopie van het certificaat, om eventueel misbruik ervan te voorkomen.

Met jouw certificaat van bevoegdheid voldoe je aan de bevoegdheidseis voor regulier, volwaardig lidmaatschap bij VGVZ en de eis voor registratie in het kwaliteitsregister SKGV.
Je bepaalt zelf of je lid wilt worden van VGVZ en of je je wilt laten registreren bij SKGV. Dit gebeurt dus niet automatisch: je dient hiervoor zelf actie te ondernemen. Je stuurt hiervoor een scan van je certificaat naar VGVZ en/of SKGV. Zij bepalen of je ook voldoet aan hun overige eisen. Zie voor meer informatie over de eisen voor lidmaatschap en registratie: de website van VGVZ en de website van SKGV.

 

By | 2019-04-06T00:04:32+00:00 mei 4th, 2017|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment