Wanneer wordt er mondeling getoetst?

blog_5Alle kandidaten worden in beginsel schriftelijk getoetst. Als de toetsingscommissie bij een of meerdere criteria twijfelt, word je gevraagd om een schrijftelijke aanvulling te schrijven. De toetsingscommissie formuleert hiervoor vragen aan jou.
Is er na beoordeling van uw aanvulling nog sprake van twijfel, dan word je uitgenodigd voor een mondelinge toetsing.

Ook wordt 1 op de 6 kandidaten van RING-GV online mondeling getoetst. Dit doen we om de toetsingskwaliteit te blijven monitoren. Ben jij een van deze kandidaten, dan word je hiervan door ons op de hoogte gebracht.

Ter voorbereiding op de mondelinge toetsing, formuleert de toetsingscommissie verdiepende en/of verhelderende vragen op basis van jouw uiteenzetting. Zo weet je welke vragen je ongeveer kunt verwachten in het gesprek.

Bij een mondelinge toetsing wordt in overleg met jou en de toetsingscommissie een datum gevonden. Hierbij proberen we zoveel mogelijk rekening te houden met ieders reistijd.
Het gesprek zelf duurt max. 45 minuten. Hierna treedt de toetsingscommissie, zonder jou, gezamenlijk in overleg. Binnen 2 weken na het gesprek krijg je per mail te horen of je bevoegd bent verklaard.

By | 2023-04-12T16:02:55+00:00 mei 2nd, 2017|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment